Ordfører

Bengt Halvard Odden

Hei! Jeg heter Bengt Halvard, er ordfører i Hjartdal kommune, og stiller til valg for Telemark arbeiderparti.
Jeg er 43 år, har en sønn på 18, har flere bonusbarn og har allerede blitt bonusbestefar til tre herlige jenter. Er i dag ordfører i Hjartdal kommune.

Bengt Halvard Odden

Som utdannet førskolelærer har jeg i mange år arbeidet med små og store mennesker i barnehage, før jeg beveget meg inn i arbeidet som personalsjef i kommunen og avdelingsleder i NAV. Tre bransjer der folk er i fokus og min jobb påvirker enkeltmennesker.

Jeg lever og arbeider godt, til tross for at jeg er sterkt svaksynt. Gjennom yrkeslivet og egne livserfaringer, mener jeg å kjenne godt til hva folk flest har av utfordringer og muligheter i livene sine og hva en solid velferdsstat betyr for deg og meg.  Jeg er opptatt av at vi, jeg og du, skal leve gode og likeverdig liv, uavhengig av hvem vi er og hvor vi bor. Dersom vi mener alvor på det å drive med verdiskapning ved at folk kan bosette seg hvor de vil, må dette gjøres på tvers av landet, og ikke bare i en spesifikk region. 

I fritiden min liker jeg å dra ut og møte nye mennesker. Er veldig glad i naturen som regionen vår tilbyr, og anser meg selv som en entusiastisk samler av cd-plater og musikk generelt. 

  • Jeg har vært frivillig på Notodden Bluesfestival i over 20 år og jobbet med artister som Johnny Winter, Robert Plant, Waterboys og Ry Cooder.

  • Jeg er svært glad i å sykle. Både på landeveien og i terrenget. Dette området vi bor gir fantastiske sykkelopplevelser.

  • Jeg har deltatt i junior-NM på skøyter!