8. mars med Arbeiderpartiet og LO. Flere bilder av kvinner.

8. mars 2022

Endelig ny regjering: Hvordan sørger vi for at det faktisk blir damenes tur?

Etter åtte år med likestilling i revers, har Norge nå fått en ny regjering. Arbeiderpartiet gikk til valg på en aktiv politikk for vanlige folk, for å satse på likestilling og samarbeide med fagbevegelsen.

Men å lede landet i regjering betyr ofte å håndtere kriser, og de siste månedene har vi hatt både koronakrise, kulturkrise, helsekrise, strømkrise og internasjonale kriser.

Hvordan sørger vi da for at arbeidet med likestilling og kvinners rettigheter ikke blir satt til siden?

Program 8. mars 2022

Velkommen – møteleder Hannah Gitmark

Kulturell åpning: LILJA med Oddrun Lilja, Sanne Rambags og Jo Skaansar 

Likestilling kommer ikke av seg selv: Hva er de viktigste utfordringene framover og hva krever det av oss?Samtale med LO-leder Peggy Hessen Følsvik og Anette Trettebergstuen, likestillingsminister og leder i Arbeiderpartiets kvinnenettverk

Arbeids- og inkluderingspolitikken: Hvordan skal vi sikre økonomisk frihet for alle kvinner? Samtale med partisekretær Kjersti Stenseng og Mette Nord, forbundsleder Fagforbundet

Utenrikspolitikk og internasjonalt samarbeid: Tør vi ta kvinnekampen? Samtale med Utenriksminister Anniken Huitfeldt og Julie Lødrup, internasjonalt ansvarlig i LOs ledelse.

Om dagens musikalske innslag:

Til LO og Arbeiderpartiets feiring av den internasjonale kvinnedagen kommer LILJA i trioformat med Oddrun Lilja, Sanne Rambags og Jo Skaansar.

Oddrun Lilja Jonsdottir er en allsidig og nyskapende komponist, gitarist og vokalist fra Oslos jazz- og tradisjonsmusikkscene.Vi gleder oss!

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding!