Stortingsrepresentant

Even Eriksen

Hei! Even Eriksen fra Trysil her. Husbygger, jurist og politiker på si. Stortingskandidat og kommunestyre- og fylkestingsrepresentant for Arbeiderpartiet.

Even Eriksen

Bli bedre kjent med Even Eriksen:

Jeg er 26 år, og driver for tida og bygger hus i Bygderberget sammen med Ida. Det prosjektet kan du lese mer om hos Østlendingen, og vi håper huset er klart 1. november. Jeg jobber hos Abakus i Engerdal.

For meg er det viktig at Trysil blir hørt og lagt merke til i rikspolitikken. Det vil åpne dører for oss og bidra til å skape vekst og utvikling både i Trysil og i Engerdal. Det er helt klart at Arbeiderpartiets politikk for en aktiv stat som engasjerer seg i både industribygging og i utvikling av reiseliv er en politikk som er bra for vår region.

Jeg stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi dagens høyreregjering har tatt Norge i feil retning de siste åtte årene. Pensjonister, studenter og vanlige folk har fått mindre å rutte med, mens landets rikeste har blitt endra rikere.

Arbeiderpartiet har en politikk som tenker helhet, der verdier som rettferdighet, frihet og solidaritet er viktige bærebjelker. Det viktigste i folks hverdag bør også være det viktigste i politikken, sier Jonas Gahr Støre. Helt enig. Våre toppkandidater i Hedmark er folkelige og dyktige politikere som kjem til å gjøre en god jobb på Stortinget. Jeg heier derfor på Anette, Nils Kristen og Lise.

Hvis Arbeiderpartiet gjør et godt valg, vil jeg også få muligheten til å møte på Stortinget. Da kjem jeg til å være en tydelig stemme for distrikter og ungdom. Vi trenger en Ap-ledet regjering som ser mulighetene og tør å satse på fylket vårt. Vi trenger flere arbeidsplasser. De siste meningsmålingene viser at Arbeiderpartiet har sjanse til å få inn tre representanter fra Hedmark, det er først og fremst Frp vi kjemper mot om det siste mandatet. Når jeg står på 4. plass, betyr det enten at jeg vil møte en del som vara på Stortinget - eller at jeg blir fast representant dersom en av de som står foran meg på lista blir statsråder i en ny regjering.

Det vil i såfall bli første gang siden 1980-tallet at en trysling er stortingsrepresentant. Det er jeg helt sikker på at vil være bra for regionen vår.

Er du enig med meg, bør du stemme på Arbeiderpartiet 13. september. Godt valg!

Bli gjerne bedre kjent med flere av våre kandidater i Hedmark:

1. kandidat Anette Trettebergstuen

2. kandidat Nils Kristen Sandtrøen

3. kandidat Lise Selnes

4. kandidat Even Eriksen

5. kandidat Bente Aaland

6. kandidat Håvard Sagbakken Saanum