Stortingskandidat

Trude Viola Nordli

Hei! Jeg heter Trude Viola Antonsen (51) og bor i Ramnes i Tønsberg kommune. Jeg stiller til valg for Arbeiderpartiet Vestfold valgkrets. Jeg er opptatt av et levede landbruk over hele landet, og variert produksjon og mener dagens regjerings sentraliserings politikk er fullstendig feil. Det er stor forskjell på rasjonell drift og legge halve landbruks Norge ned. Landbruket og matproduksjonen er stor her jeg bor midt i matfatet, det er en stor næring og jeg mener at når vi snakker næringspolitikk så mener vi all næring også landbruket.

Trude Viola Nordli

Jeg er leder i Tønsberg Arbeiderparti, gruppeleder i kommunestyret og formannskapet og leder utvalg for mestring, helse og velferd.  Er gift, har en datter og har to veldig fine barnebarn som snakker svensk. Jeg bor på en liten gård i Ramnes med gassproduksjon av en liten saueflokk, noen høner et par katter. Nå jobber jeg innen rekrutteringsbransjen og er veldig glad i folk. 

I tillegg til landbrukspolitikk, er jeg også veldig opptatt av dyrevelferd. Skal vi spise kjøtt, så må dyrevelferdsloven følges og ikke minst følges opp. Og her har vi litt å gå på. Det finnes dårlige bønder på helt lik linje med at det finnes dårlige snekkere. De er få, men de bør kanskje finne noe annet å holde på med. 

Er også opptatt av teknologi, både i landbruket og innen eldreomsorgen. Velferdsteknologien er viktig inn i fremtiden, og vi må begynne nå med å investere i det, slik at vi i framtiden kan møte på de ulike utfordringene som kan komme ift. flere eldre og færre varme hender.